Home » Evenimente
,

Tare ca Piatra 6 – 2011 Piatra Neamţ

17 July 2011 1 Comentariu

tare-ca-piatra-6-2011În perioada 23-24 iulie 2011 va avea loc în Piatra Neamţ Festivalul „Tare ca Piatra 6”, singurul festival național de sport extrem din nord estul țării. Sunt aşteptaţi în această perioadă sportivi din întreaga ţară pentru a lua parte la concursul național de downhill si skateboarding de la Piatra Neamţ.

O parte din probe se vor desfăşura pe Muntele Cozla, unde organizatorii au pregatit pentru concurenţi noul traseu permanent de downhill, iar cealaltă parte a probelor se vor desfăşura în skateparkul amenajat în Complexul Turistic şi de Agrement „Peste Vale”.

Traseul permanent de downhill care va fi inaugurat în ediţia din acest an are o lungime de 1,6 km, iar ca punct de start Platoul Cozla şi ca punct de finish Colibele Haiducilor. În Skate Park-ul de la Ştrandul Tineretului vor avea loc probe ca h.o.r.s.e./ best-trik / park. Sâmbătă, 23 iulie, începând cu orele 22.00 va avea loc pentru participanţi o petrecere ca la carte, cu DOC, Deliric1,VD aka CTC.

Prin organizarea Festivalului „Tare ca Piatra 6” oraşul Piatra Neamţ îşi câştigă un binemeritat loc pe harta competițiilor profesioniste de sporturi extreme. Pentru anul viitor se intenţionează construirea a încă 3 trasee de downhill în Piatra Neamţ, iar la ediţia de iarnă a festivalului se va amenaja un snowpark profesionist.

La ediţia din acest an organizatorii Festivalului „Tare ca Piatra 6”, Fundația Ileana, Asociația Sportivă Shack și Primăria Piatra Neamț vor pune la dispoziţia concurenţilor premii în valoare de 3000 EUR. Iubitorii sporturilor extreme sunt aşteptaţi în perioada 23-24 iulie 2011 la Piatra Neamţ să ia parte la acest eveniment cu multă adrenalină pe două sau patru roţi.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • Adry a spus:

    Va salut,

    Aveti idee daca pentru anul viitor se va organiza si pentru role?

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.