Home » Evenimente
,

Start la stagiunea 2011-2012 la Teatrul Tineretului Piatra Neamţ

28 September 2011 0 Comentarii

start-stagiune-teatrul-tineretului-2011Stagiunea 2011 – 2012 a Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ va debuta cu două comedii de succes „Râs nervos“ şi „Eu te iubesc, eu te omor!“. Cele două spectacole de comedie care vor deschide noua stagiune vor avea loc sâmbătă, 24 septembrie, şi duminică, 25 septembrie, de la ora 19.00, în sala amenajată pentru spectacole din incinta Colegiului Naţional „Petru Rareş“.

Clădirea teatrului este în renovare astfel că actorii pietreni îi aşteaptă pe iubitorii artei dramatice în sala Colegiului „Petru Rareş“ şi în spaţiul de la Taberele Şcolare “Cozla”, sălile în care se vor juca piesele de teatru din această stagiune. Această stagiune aduce ca surpriza două premiere, şi anume: “Atentate la viaţa ei”, de Martin Crimp, în regia lui Ştefan Iordănescu, şi comedia “Jocul de-a adevărul”, tot în regia lui Ştefan Iordănescu“, spune directorul Liviu Timuş. Avanpremiera spectacolului “Atentate la viaţa ei” va avea loc marţi, 27 octombrie, ora 19.00, la Tabăra Şcolară “Cozla” situată vizavi de Grădina Zoologică.

Cu toate că este în renovare clădirea teatrului, iar sălile în care se vor desfăşura spectacolele sunt mai mici, conducerea instituţiei promite că şi în această toamnă va avea loc Festivalul de Teatru de la Piatra Neamţ, manifestare care şi-a construit de-a lungul anilor renume şi notorietate. Ediţia din acest an chiar dacă nu va fi de mare avengură va aduce câteva spectacole din ţară, adaptabile spaţiilor pe care le au la dispoziţie.

Casa de bilete a Teatrului Tineretului este amplasată în holul principal (parter) al Bibliotecii „G.T.Kirileanu”. Programul la Casa de bilete este de marţi-vineri între orele 16:00 şi 19:00. În zilele de spectacol se pot achiziţiona bilete şi din locaţia unde este programată reprezentaţia,
cu două ore înainte de începerea acesteia. Totodată, se pot rezerva bilete la adresa de e-mail: [email protected]

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.