Home » Evenimente

“Expo reptile vii” la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Roman

30 December 2011 0 Comentarii

expozitie-reptile-roman-2012Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Roman  este până pe data de 22 ianuarie 2012 gazda unei expoziţii de reptile vii. Această expoziţie a atras până în prezent aproape 1000 de vizitatori care au venit pentru a vedea cele mai periculoase reptile din lume.

Expoziţia temporară  de reptile vii este venită de la Bucureşti şi se prezintă printr-un număr mare de terarii, care încearcă să fie o copie fidelă a habitatului natural în care trăiesc aceste animale. Astfel, pot fi observate specii veninoase şi foarte veninoase, şerpi, şopârle, ţestoase, crocodili, tarantule. Terariile sunt foarte bine închise şi sunt sigure, astfel nu există nici un pericol pentru vizitatori.

La “Expo reptile vii” au venit vizitatori de toate vârstele. De la elevii din toate şcolile din Roman precum şi din localităţile arondate până la cupluri, grupuri de adulţi , părinţi sau bunici cu nepoţi.

Din data de 27 iulie 2011 Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Roman s-a mutat în parcul mare al oraşului, într-o clădire modernă, realizată din fondurile Primăriei şi ale Consiliului Judeţean. Turiştii care doresc să viziteze expoziţia pot veni la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Roman,  de luni până vineri, între orele 09.00 şi 18.00. Tarifele de intrare sunt de 3 lei pentru copii şi de 5 lei pentru adulţi.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.