Home » Evenimente

Festivalul “Piatra pe Zăpadă” Piatra Neamţ ediţia a III a

18 February 2012 0 Comentarii

festivalul-piatra-pe-zapada-2012-piatra-neamtPe pârtia Cozla din Piatra Neamţ va avea loc în perioada 17 – 19 ferbuarie 2012 cea de a III a ediţie a Festivalului “Piatra pe Zăpadă”. Pentru Cupa de Ski şi Snowboard din acest an sunt aşteptaţi la start atât amatori cât şi sportivi profesionişti. În competiţie sunt admişi copii cu vârsta minimă de patru ani şi adulţi de orice vârstă. Cupa de schi şi snowboard de la Piatra Neamţ este cel mai important eveniment dedicat sporturilor de iarnă din estul ţării, eveniment care are rolul de a promova, în toată Moldova, acest gen de sport.

Cupa include concurs de schi alpin cu probă de slalom uriaş şi o întrecere slalom paralel la snowboard. Categoriile de concurs ski şi snowboard sunt: Mini (4-7 ani), categ I (8-12 ani), categ II (13-17 ani), categ III (18-23 ani), categ IV (24-39 ani), categ V (+40 de ani). Primii cinci clasaţi de la fiecare categorie vor primii premii. Premiile concusurilor sunt: ski pass-uri de o zi pentru locurile 2 şi 3, ski pass-uri de 2 zile pentru locurile 1. La acestea se adaugă şi produse furnizate de partenerii evenimentului.

Duminică 19 februarie, începând cu ora 10.00, la baza pârtiei sunt programate jocuri pe zăpadă şi un bal mascat. Denumită şi ziua jocurilor pe zăpadă, această ultimă zi a festivalului este dedicată publicului larg şi va cuprinde jocuri ca: mersul pe schiuri cu oul în lingura de lemn, trasul sforii şi hochei cu măturoaie. Înscrierile pentru aceste concursuri se fac la baza pârtiei. Câștigătorii vor fi premiați cu produse furnizate de partenerii evenimentului.

La balul mascat vor intra în concurs toți cei care vor veni la schi costumați sau având elemente dintr-un costum. Cei care doresc să se înscrie vor face o fotografie care va fi lăsată la panoul festivalului Piatra pe Zăpadă și își vor lăsa datele de contact. Fotografiile vor fi încărcate pe pagina de facebook a evenimentului și fotografia care va strânge cele maimulte like-uri până marți 22 februarie la ora 16:00 îi va aduce personajului un ski pass de două zile pe pârtia Cozla.

Organizatorii  invită iubitorii sporturilor de iarnă să ia parte la această ediţie a festivalului “Piatra pe Zăpadă” unde vor avea parte de multă distracţie.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.