Home » Evenimente

Expoziţia de pictură a artistului Cristinel Prisecaru

16 March 2012 0 Comentarii

09-painting-exhibition-Cristinel-PrisecaruJoi, 15 martie 2012, la orele 16.00 va avea loc la Galeriile “Lascăr Vorel” din Piatra-Neamţ vernisajul expoziţiei artistului Cristinel Ionel Prisecaru. Aflat la a cincea expoziţie personală pictorul vine de această dată cu câteva lucrări bizantine, în special icoane pe lemn şi pe pânză, care reprezintă o frântură a exprimării româneşti ortodoxe de valoare.

Expoziţia a fost realizată şi dedicată sărbătorilor pascale din acest an, iar cele 25 de icoane sunt lucrate de către artist în ultimii cinci ani. Picturile expuse exprimă atât echilibrul compoziției propriilor lucrări, realizate în tehnici diverse, cum ar fi: tempera pe pânză și lemn, acrilic pe pânză, mozaic, dar și forța creatoare a artistului plastic. Atracția expoziției va fi icoana patinată, amintind de icoanele vechi, autentice.

Pictorul Cristinel Ionel Prisacaru, în vârstă de 32 de ani este absolvent al secției Artă Murală a Facultății de Arte Plastice, Decorative și Design din cadrul Universității de Artă “George Enescu” din Iași și membru din anul 2010 al Uniunii Artiștilor Plastici. În prezent este profesor la Cercul de pictură din cadrul Clubului Copiilor și Elevilor Roman.

Prin această expoziţie pictorul prezintă publicului nemțean forța sacrului în culori. Expoziția este cu vânzare și va fi deschisă publicului până la sărbătorile de Paște.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.