Home » Evenimente

Concursul Internaţional de Muzică Pop “Liga Campionilor ″ 2012 – ediţia a III a

2 August 2012 0 Comentarii

02-cocnurs-muzica-liga-campionilor-2012În perioada 1 – 5 august 2012, va avea loc cea de a III-a ediţie a Concursului Internaţional de Muzică Pop ”Liga Campionilor“. Evenimentul se va desfăşura în Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ şi va cuprinde mai multe etape. Scopul acestei competiţii este promovarea valorilor, a vocilor adevărate şi eliminarea vocilor false “de succes” care domină din ce în ce mai mult scena muzicală din televiziune.

Directorul şi organizatorul acestui concurs este artistul Mihai Trăistariu. Concursul va avea 4 etape eliminatorii, iar condiţia principală ca un solist vocal sau o trupă să intre în această competiţie  este ca acesta să aibă în palmares cel puţin un trofeu sau un premiu la un alt concurs muzical naţional sau internaţional. Astfel, se doreşte ca această competiţie să fie o întrecere între premianţii de pretutindeni, între cei mai buni din cei mai buni.

La sfârşitul celor 4 etape de selecţie au rămas în total 20 de concurenţi, din toate regiunile ţării dar şi de peste hotare. Printre concurenţii finalişti sunt solişti din Oradea, Bucureşti, Tîrgu Jiu, Făgăraş, Prahova, Vrancea, Dolj, Constanţa , Piatra Neamt, dar şi 3 concurente de peste hotare – două din Albania şi una din Rusia.

Concursul Internaţional de Muzică Pop “Liga Campionilor ″ are două categorii de vârstă, juniori şi seniori. Cel mai mic dintre concurenţi are 7 ani şi este din Piatra Neamţ, iar cel mai mare are 25 de ani şi este din Bucureşti. Fiecare secţiune a competiţiei va avea câte un trofeu. În seara Galei Laureaţilor câştigătorii celor două trofee se vor duela încă o dată pentru a câştiga Marele Premiu.

Juriul îl va avea ca preşedinte pe artistul Mihai Trăistariu şi va fi format din următorii muzicieni: Doina Moroşanu, Liliana Cornilă, Mircea Cazan, Lucian Darie, Daniela Cojocaru. Pentru copii va fi un alt juriu format din 3 tineri extrem de valoroşi: Andreea Olariu, Dora Gaitanovici şi Laurenţiu Barzoi. În seara Galei din 5 august 2012  când vor fi premiaţi şi cei mai buni concurenţi, Mihai Trăistariu va încânta publicul cu un recital special la care vor veni mai mulţi invitaţi surpriză.

Organizatorii celei de a III-a ediţie a Concursului Internaţional de Muzică Pop ”Liga Campionilor “ sunt Mihai Trăistariu, Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ şi vă invită să fiţi alături de ei la acest eveniment plin de muzică de calitate.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.