Home » Evenimente

Festivalul “Tuning Fest” Piatra Neamţ – ediţia I 2012

16 August 2012 0 Comentarii

07-tuning-fest-2012În perioada 10 – 12 august 2012, a avut loc la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ prima ediţie a Festivalului “Tuning Fest” care a dat startul la o porţie mare de tuning, maşini, fete frumoase, distracţie şi relaxare. Acest eveniment la care s-au înscris peste 50 de participanţi din ţară a propus o reţetă inedită cu multă distracţie la pachet.

Vineri, 10 august, la orele 19.00 din parcarea de la Galeria Mall a început parada de prezentare a maşinilor care a făcut turul oraşului. Traseul Tuning Fest City Parade a cuprins toate zonele centrale importante din oraşul Piatra Neamţ şi s-a încheiat în parcarea Expo Ştrandul Tineretului. Toate locurile din parcare au fost rezervate pentru tuning, styling, car-audio şi motorsport.

Cele mai puternice, dar şi cele mai fine instalaţii din ţară au fost aduse la etapa a 6-a din Campionatul Naţional de Car Audio. Indiferent că a fost vorba de detaliul absolut sau de 160 de decibeli capabili să ditrugă un parbriz, toate au putut fi admirate şi auzite la Festivalul “Tuning Fest” de la Piatra Neamţ. Cu toate că vremea nu a ţinut cu organizatorii şi duminică a plout toată ziua, trei mașini de drift cu motoare puternice dintre cele expuse, campionatul național de audio car și demonstrațiile de decorat mașini cu aerograful au ținut publicul în zona ștrandului.

Campania Alege Viaţa şi Poliţia Rutieră Piatra Neamţ au venit în sprijinul organizatorilor pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestui eveniment. Festivalul “Tuning Fest” este primul eveniment de acest gen din județele Moldovei şi a reuşit să adune un număr mare de pasionați ai motoarelor din Cluj, Brașov, București, și Piatra Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.