Home » Evenimente

Festivalul “Piatra pe Zăpadă” Piatra Neamţ ediţia a IV a

6 February 2013 0 Comentarii

06-piatra-pe-zapada-feb-2013Pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ va avea loc în data de  08 februarie 2013 cea de a IV a ediţie a Festivalului “Piatra pe Zăpadă”. Complexul Turistic Cozla pregăteşte pentru acest eveniment jocuri şi concursuri la baza pârtiei, concurs dual slalom MTB, winterkiss şi foarte multe surprize.

Concursul Dual Slalom MTB care va avea loc vineri, 8 februarie 2013 pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ este o competiţie OPEN pentru toate vârstele care presupune două etape: calificări şi proba finală. Traseul este un dual slalom de dificultate medie, cu lungimea de aproximativ 300m, atât cu porţiuni abrupte cât şi cu zone de rampe şi viraje. Acest traseu a fost construit pentru reliefarea performanţelor ciclistului şi nu a bicicletei.

Inscrierile se fac la adresa de mail [email protected] sau în ziua concursului, 08.02.3012 până la orele 14:30 la secretariatul cursei aflat în centrul de închirieri echipamente sportive, Zen World Extreme de pe Vârful Cozla. Nu se va percepe taxa de înscriere iar urcările cu telescaunul atât în calificări cât şi în timpul concursului vor fi gratuite pentru concurenţi.

Organizatorii evenimentului sunt Perla Invest, Primaria Piatra Neamţ şi Zen World Extreme care invită  iubitorii sporturilor de iarnă să ia parte la această ediţie a festivalului “Piatra pe Zăpadă” unde vor avea parte de multă distracţie şi bună dispoziţie intreţinută de un concert al formaţiei N&D.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.