Home » Evenimente

Competiţii sportive în cadrul Festivalului “Piatra pe Zăpadă”

26 February 2013 0 Comentarii

13-competitii-piatra-pe-zapada-2013Festivalul “Piatra pe Zăpadă” din Piatra Neamţ spre deosebire de anii anterioari a avut la această ediţie mai multe competiţii sportive. A debutat la data de 8 februarie cu o inedită competiţie de mountain bike şi s-a încheiat pe data 22 februarie cu ultimul eveniment din acest sezon.

Concursul Dual Slalom MTB s-a desfăşurat pe data de 8 februarie şi a fost o competiţie OPEN pentru toate vârstele organizată pe parcursul a două etape: calificări şi proba finală. Traseul a fost un dual slalom de dificultate medie, cu lungimea de aproximativ 300m, atât cu porţiuni abrupte cât şi cu zone de rampe şi viraje. Acest traseu a fost construit pentru reliefarea performanţelor ciclistului şi nu a bicicletei. Evenimentul a fost cuprins în cadrul programelor WinterKiss, iar cei de la Kiss FM au transmis live atmosfera concursului de pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ.

În data de 15 februarie a avut loc concursul de ski alpin “Cupa Piatra Neamţ”.  Această competiţie s-a desfăşurat într-o singură manşă de slalom uriaş cu 24 de porţi. La final s-au acordat câte trei premii pentru categoriile “Cel mai bun timp”, “Cel mai tânăr concurent”, “Cel mai în vârstă concurent”, “Cel mai fairplay concurent” şi “Cea mai spectaculoasă căzătură”.

Concursul Dual Cross Snowboarding desfăşurat la data de 22 februarie şi a fost ultima competiţie organizată în cadrul festivalului de pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ. Concurenţii înscrişi la acest concurs s-au întrecut cu placa pe un traseu special amenajat. Şi de această dată concursul s-a desfăşurat pe parcursul a două etape: calificări şi proba finală. Pentru că s-au prezentat la start mai mulţi concurenţi decât la celelalte competiţii Zen World Extreme a încurajat sportivii şi a acordat mai multe premii.

Organizatorii Festivalului “Piatra pe Zăpadă” a oferit publicului prezent la această ediţie multe concursuri, distracţie şi bună dispoziţie.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.