Home » Evenimente

Finala Campionatului Naţional la sărituri peste obstacole

14 August 2013 0 Comentarii

09-finala-campionat-national-sarituri-piatra-neamt-august-2013În perioada 15-18 august 2013 va avea loc la Piatra Neamţ Finala Campionatului Naţional la sărituri peste obstacole. Cei mai buni călăreţi şi cai din România se vor aduna la Baza hipică  “Col. Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamţ pentru a stabili noul campion naţional la sărituri peste obstacole. Cu această ocazie se va acorda şi Cupa TCE 3 Brazi, trofeu pentru campionul naţional, dar şi Trofeul Virgil Bărbuceanu, ajuns la a IX a ediţie.

Evenimentul va debuta cu o paradă a participanţilor pe străzile din Piatra Neamţ. La această ediţie pentru startul tuturor probelor şi-au anunţat prezenţa 95 de călăreţi, care vor concura cu un număr de 115 cai. Titlul de campion naţional la sărituri va fi câştigat de cel care acumulează cele mai multe puncte în cadrul probelor speciale. Acestea se vor desfăşura joi de la ora 18:00, sâmbătă de la ora 18:00 şi duminică de la ora 13:00. Tot în această perioadă se va desfăşura şi ediţia a IX-a a Trofeului „Virgil Bărbuceanu“. Premiul va fi acordat celei mai bune echipe prezente în concurs. Trofeul „Virgil Bărbuceanu” va fi pus în joc duminică, 18 august, de la ora 15:00.

Evenimentul de la Baza Hipică „Col. Virgil Bărbuceanu“ din Piatra Neamţ este important pentru participanţi deoarece reprezintă o etapă de promovare în loturile naţionale care vor merge în septembrie în Turcia la Campionatul Balcanic.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.