Home » Evenimente

Hard Enduro Piatra Neamt – HEPN 2013

9 September 2013 0 Comentarii

01-hard-enduro-piatra-neamt-2013În perioada 10 – 14 septembrie va avea loc la Piatra Neamţ, ultima etapă din Campionatul Naţional de Hard Enduro a acestui an – Hard Enduro Piatra Neamţ – HEPN 2013. Evenimentul se va desfăşura în Ştrandul Tineretului la baza sportivă a Clubului Zen World Extreme, loc care se transformă în fiecare toamnă în cartierul general al competiției. Clasele în care se poate concura sunt Profi, Experţi, Hobby şi Veterani (peste 40 ani). Organizatorul concursului este Clubul Sportiv Zen World Eetreme sub egida Federaţiei Române de Motociclism care a venit la această a 3-a ediţie cu surprize şi trasee noi pentru rideri.

Prima zi a evenimentului este dedicată sosirii şi primirii concurenţilor iar celelalte trei concursului în sine. Concursul se va încheia sâmbătă 14 septembrie, cu o petrecere de final.
În prima zi de concurs, 11 septembrie, va avea loc Prologul în Piaţa Ştefan cel Mare
Din Piatra Neamţ, în următoarele 2 zile se vor parcurge aprox. 80 – 100 km de traseu hard enduro, iar în ultima zi de concurs traseul va fi mai scurt de aprox. 15 km, deosebit de tehnic şi susţinut, adaptat fiecărei clase în parte, care se va parcurge în mai multe ture.

Pentru fiecare clasă din concurs participarea este individuală iar traseele sunt diferite. Clasa Hobby va avea cel mai uşor traseu, Experţi un traseu mai susţinut, mai tehnic şi mai lung iar Profi vor avea cel mai greu traseu din concurs. Fiecare zi de concurs va avea un alt traseu.
Toate traseele sunt marcate cu bandă şi săgeţi pentru a fi uşor de parcurs. Track Managerii HEPN au trasat toate traseele, astfel încât fiecare clasă din concurs să beneficieze de secţiuni dedicate nivelului de experienţă şi aptitudini.

Cea de a 3-a editie a HEPN se doreşte a fi o ediţie pilot a unei etape din primul Campionat European de Hard Enduro.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.