Home » Evenimente

Expoziṭia artistului Cristinel Ionel Prisacaru la Galeriile „Lascăr Vorel” Piatra Neamţ

30 October 2013 0 Comentarii

03-expozitie-cristinel-ionel-prisacaru-2013Marṭi, 5 noiembrie 2013, ora 17.00, va avea loc la Galeriile „Lascăr Vorel” din Piatra Neamṭ vernisajul expoziţiei artistului plastic Cristinel Ionel Prisacaru. Expoziṭia cuprinde  cele mai recente lucrări ale artistului romaṣcan care vor fi prezentate de criticul de artă Lucian Strochi. De această dată pictorul prezintă o pictură de şevalet în ulei pe pânză şi pe carton cu lucrări dintr-o tematică diversă, axate în special pe peisaje şi natură statică.

Cristinel Ionel Prisacaru vine în faţa publicului nemţean  în acest an prin participarea la două expoziţii găzduite de Galeria „Lascăr Vorel” din Piatra Neamţ, una de grup, care a fost deschisă pe 1 octombrie unde au fost prezentate câteva lucrări de grafică şi această expoziţie personală cu lucrări de pictură care prezintă evoluṭia sa artistică.

Pictorul Prisacaru este profesor la Clubul Copiilor şi Elevilor din Roman ṣi este cunoscut ca un veritabil grafician care s-a remarcat ṣi pentru pictura murală a unor lăcaşuri de cult. În vârstă de 34 de ani, Cristinel Ionel Prisacaru a studiat la Liceul de Artă “Victor Brauner” din Piatra Neamţ, la clasa profesorului Ștefan Potop. A absolvit  Facultatea de Arte Plastice Decorative şi Design din cadrul Universităţii de Artă “George Enescu” din Iaşi, secţia Artă Murală,  iar din 2010 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Neamţ, secţiunea grafică.

Până în prezent pictorul a participat la numeroase expoziṭii personale ṣi de grup atât în ṭară cât ṣi în străinătate. Ca ṣi realizări în domeniul graficii putem enumera: grafica cărţii de poezii „Paznicii pereţilor” scrisă de Cornel Paiu, sigla Societăţii Culturale Clepsidra, Roman, sigla Colegiului Tehnic „Petru Poni”, Roman, grafica cărţii de poezii „Moartea florii de iasomie” scrisă de Iuliana Ivan, stema Episcopiei Romanului ṣi grafica revistei Clepsydra, publicaţie a
Societăţii Culturale Clepsidra, Roman.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.