Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente

Târgul de turism al României – a 30 a ediṭie 2013

11 November 2013 0 Comentarii

07-participare-judetul-neamt-targ-turism-romania-editia-30-2013În perioada 14 – 17 noiembrie 2013, va avea loc cea de a 30-a ediṭie a Târgului de Turism al României la Romexpo Bucureṣti, manifestare expoziṭională de referinṭă pentru turismul din ṭară ṣi de peste hotare. La această ediṭie vor participa peste 200 de companii din România dar ṣi din alte ṭări, cum ar fi: Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Turcia ṣi Ungaria.

Judeṭul Neamṭ va fi ṣi el prezent cu ofertele de sezon promovate în standul amenajat în Pavilionul C4 din cadrul complexului Romexpo, Bucureṣti. Vizitatorii vor avea astfel ocazia să primească informaṭii de la specialiṣtii în turism ai judeṭului nostru cu privire la obiectivele turistice, bazele de agrement ṣi numeroasele modalităṭile de relaxare ṣi distracṭie din Ţinutul Neamṭ.

Desfăṣurat pe o suprafaṭă de peste 10500 de metri pătraṭi acest eveniment oferă vizitatorilor o multitudine de locuri de vizitat prezentate în cadrul celor patru pavilioane după cum urmează:
– în Pavilioanele C1 ṣi C2 agenṭii de turism, touroperatori, unităṭi de cazare ṣi alimentaṭie publică, participări oficiale internaṭionale
– în Pavilionul C3 participări oficiale locale ṣi naṭionale, atracṭii turistice din România
– în Pavilionul C4 participări oficiale locale ṣi regionale, atracṭii turistice din România ṣi din străinătate

Ca ṣi noutate la această ediṭie o constituie prezenṭa în premieră, cu pavilion oficial, a Iordaniei, una dintre cele mai ospitaliere ṭări ale lumii, situată în Orientul Apropiat.
Programul de vizitare al evenimentelor din cadrul Târgului de Turism al României este:
14 – 16 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 18.00
17 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 16.00
Preţul unui bilet de acces – 15 lei

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.