Home » Agrement

S-a deschis sezonul de ski la Piatra Neamṭ

28 January 2014 0 Comentarii

12-partia-ski-cozla-ianuarie-2014Toṭi schiorii ṣi snowboarderii sunt aṣteptaṭi pe Pârtia Cozla din Piatra Neamṭ. Având în vedere condițiile severe de iarnă care au cuprins zona de munte, adică ninsorile abundente și vremea extrem de rece, pârtia din Piatra Neamṭ este perfect practicabilă pentru acest început de sezon.

Partia de ski Cozla este amenajată pe dealul Cozla, situat în partea de nord a oraşului Piatra Neamţ. Telescaunul care deserveşte pârtia de ski are staţia de plecare din Dărmăneşti şi o capacitate de urcare pentru 826 persoane pe oră. Staţia de plecare a telegondolei este de la Gara Piatra Neamţ şi merge până la staţia de sosire de pe dealul Cozla.

În acest sezon preṭurile pentru urcările cu telegondola ṣi telescaunul sunt următoarele: Tarife skipass: 1 zi = 100 lei, jumătate de zi dimineaṭa = 50 lei, jumătate zi nocturnă = 60 lei. Programul este de luni -joi între orele 10.30 – 21.00 , iar vineri – duminică între orele 9.30 – 24.00.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Piatra Neamṭ începând de luni, 3 februarie 2014, se va reintroduce abonamentul special pentru urcări cu telegondola ṣi telescaunul. Ei vor putea achiziṭiona un abonament de luni până joi la preṭul de 150 lei.

Abonamentul poate fi cumpărat numai în ziua de luni ṣi conṭine urcări nelimitate la telegondola ṣi telescaun. Complexul de agrement Cozla Parc vă aşteaptă cu drag să veniţi la zăpadă şi distracţie pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.