Home » Agrement

Distracṭie pe pârtia Cozla din Piatra Neamṭ

7 February 2014 0 Comentarii

01-distractie-partia-cozla-piatra-neamt-2014La Piatra Neamṭ amatorii de schi au undă verde. Ninsoarea din ultimele zile ṣi tunurile de zăpadă au deschis sezonul sporturilor de iarnă. Săniuţele, schiurile ṣi placa sunt la putere. Fie că au venit din Piatra Neamṭ sau din zone mai îndepărtate, pe schiuri ori cu sania sau placa, cu toţii se bucură din plin de zăpadă. Iubitorii sportului de iarnă au profitat din plin în ultima perioadă de vremea frumoasă şi de zăpada de pe pârtie.

În complexul Cozla din Piatra Neamṭ iubitorii schiului ṣi nu numai, vor găsi aici pârtii noi, cu instalații de iluminat, cu transport pe cablu, telegondolă, tunuri de zăpadă, centru de închiriere ṣi zone de relaxare. Pârtia Cozla este ṣi destinația celor care vor să încerce sporturi extreme. În fiecare an în luna  februarie pe pârtia de schi Cozla se organizează numeroase evenimente pentru pasionați, precum Festivalul Piatra pe Zăpadă sau competiṭii ca Snow MTB Dual Race şi Dual Cross Snowboard. Alături de întrecerile sportive vor avea loc ṣi demonstraṭii ale ṣcolilor de schi, concursuri distractive, spectacole, schi party, etc.

La data de 14 februarie 2014 va avea loc primul concurs din acest an Dual Cross Snowboard.
Vă aṣteptăm în număr cât mai mare pe pârtia Cozla din Piatra Neamṭ la evenimentele acestui sezon, să ne bucurăm de iarnă ṣi să ne distrăm împreună.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.