Home » Agrement

Oraṣul Piatra Neamṭ pregătit pentru Sărbătorile de Paṣte

18 April 2014 0 Comentarii

09-piatra-neamt-sarbatori-paste-2014Oraşul Piatra Neamṭ s-a pregătit ca în fiecare an să întâmpine sărbătorile pascale cu ornamente şi obiecte tradiṭionale specifice. Curtea Domnească a lui Ştefan cel Mare împreună cu Parcul Tineretului au fost împodobite cu iepuraşi, unii mai frumoşi decât alţi, ouă imense care strălucesc asemenea licuricilor, pui şi miei desprinṣi parcă dintr-o frumoasă poveste. Toate aceste ornamente dau oraṣului Piatra Neamṭ o atmosferă de sărbătoare, plină de lumină ṣi culoare.

Straiele de sărbătoare din centrul oraṣului Piatra Neamṭ atrag interesul nu doar al localnicilor, dar şi al turiştilor care acum au prilejul de a sărbători Paṣtele în cadrul comunităṭii. Aceste ornamente simbolizează una dintre cele mai mari sărbători creştine pentru romani, dar şi începutul primăverii ṣi a bucuriei naturii de a reveni la viaṭă.

Acum oraṣul este plin de viaṭă ṣi merită vizitat, reprezentând o destinaṭie ideală pentru petrecerea Sărbătorilor de Paṣte. Turiṣtii vor găsi aici numeroase locaṭii de cazare la preṭuri mai mult decât accesibile, indiferent dacă vor opta pentru un hotel din inima oraṣului Piatra Neamṭ sau pentru o pensiune rustică din judeṭ.

Astfel, cei interesaṭi pot petrece vacanṭa de Paṣte în compania familiei ṣi a prietenilor aici la Neamṭ, într-un ṭinut binecuvântat de Dumnezeu cu multe mănăstiri, unde tradiṭiile de Paṣte se respectă, iar obiectivele turistice aṣteaptă să fie vizitate.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.