Home » Alte evenimente

Posibilități de petrecere a timpului liber în mod activ în Neamț

29 September 2014 0 Comentarii

IMG_2961_resizeTuriștii care doresc să petreacă o parte din timpul lor liber în mod activ pot găsi în județul nostru o paletă diversificată de activități de recreere.

Complexul turistic și de agrement ”Peste Vale” din Piatra Neamț este unul dintre cele mai mari de acest fel din țară și oferă locul de practicare a mai multor sporturi: înot, tenis, volei, handbal, fotbal, baschet, patinaj, role, skateboard, plimbări cu bicicleta sau ATV-ul. Complexul dispune de bazine de înot moderne, unul pentru adulți și unul pentru copii, terenuri de tenis de câmp amenajate la standarde europene, teren de fotbal cu gazon artificial prevăzut cu nocturnă, terenuri de volei, handbal, baschet, piste pentru role și skateboard, precum și un patinoar artificial cu capacitate de 150 de persoane. Se pot închiria biciclete, iar cei ce doresc adrenalină pot face plimbări pe drumuri montane cu ATV-ul sau pot coborî pe tiroliana  cu  5 porțiuni de traseu pe cablu.

Baza hipică din interiorul complexului este, cu siguranță, o opțione de petrecere a timpului liber în mod activ și plăcut. Baza oferă printre altele, cursuri de echitație, lecții de dresaj și antrenament. Plimbările cu cai dresați sunt foarte apreciate iar, special pentru copii sunt oferite plimbări pe ponei. Programul complexului este  non-stop.

O altă bază hipică, cea a Depozitului de armăsari de la Dumbrava, oferă turiștilor plimbări călare pentru agrement, plimbări cu trăsura, lecţii de călărie şi de sărituri peste obstacole. Se poate ajunge la Dumbrava, în comuna Timișești pe DN15C dinspre Piatra Neamț, pe direcţia Piatra Neamţ-Târgu Neamţ sau pe DN15B, dinspre Poiana Largului, pe ruta Poiana Largului-Humuleşti-Târgu Neamţ.

 

Activ Parc este o altă posibilă destinaţie de exceptie, pentru petrecerea timpului liber. Amplasat la poalele pădurii Almaș, la doar 15 km de Piatra Neamţ, parcul se întinde pe o suprafaţă suficient de mare pentru a vă simţi în largul vostru. Aici se pot practica paintball individual, escaladă în copaci și tiroliană pe trasee ajustate în funcție de vârstă ( copii sau adulți), perete escaladă, tir cu arcul  traditional , tir cu arcul  de vânătoare compound , airsoft. Programul este de vineri până duminică și în toate sărbătorile legale, în intervalul orar 10.00-21.00 , ultimul acces în parc se face la ora 19.00.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.