Home » Alte evenimente

O poVeste din România

7 October 2014 0 Comentarii

Popup-700x450-v2.2.2-povesteÎn activitatea de promovare prin multiple mijloace a potențialului turistic al României, Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism prin Autoritatea Națională pentru Turism a organizat concursul ” poVeste din România” a cărui gală de premiere a avut loc la data de 26 septembrie 2014, dată premergătoare Zilei Mondiale a Turismului.
Obiectul concursului a constat în realizarea de către participanți – persoane fizice, cetățeni români sau străini – a unui film în care să fie prezentate locuri impresionante prin frumusețe, încărcătură istorică sau tradițională și oameni deosebiți ce pot transmite o ” poVeste din România” de azi.
Înscrierile în concurs s-au desfășurat în perioada 20 august – 17 septembrie 2014, iar filmele au fost promovate pe rețeaua de socializare Facebook a Departamentului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism și pe www.romania.travel.
Juriul format din reprezentanți ai instituţiilor precizate , critici de film și regizori a acordat, în cadrul galei organizate, 3 premii dintre care cel de-al doilea a revenit fotografului nemțean Ovidiu Slătineanu, pentru un film care surprinde momente, oameni, locuri din Piatra Neamț, prezentate într-o manieră proprie artistului.
Premiul obținut permite artistului participarea la Târgul de Turism de la Stuttgart și la Expo Milano 2015.
Va prezentăm în continuare pelicula Piatra Neamţ – o ”poVeste din Romania” , pusă la dispoziţie de autor şi, dorim cu această ocazie să îi mulţumim pentru promovarea turistică a urbei de la poalele Pietricicăi. Felicitări Ovidiu Slătineanu!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.