Home » Evenimente, Gastronomie delicioasă din Neamţ

TÂRGUL AGRICOL DE TOAMNĂ

6 November 2014 0 Comentarii

IMG_3239_resizeSâmbătă 25 și duminică 26 octombrie 2014 s-a desfășurat la Baza Hipică Virgil Bărbuceanu  din Piatra Neamț, Târgul Agricol deToamnă, un bun prilej de consemnare a bilanțului autumnal.

Organizatori au fost Primăria Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Camera de Comerț și Industrie, Direcția Agricolă, camerele agricole și asociațiile de profil din județ.

Anul acesta târgul a fost structurat pe saloane și s-a bucurat de o largă participare din partea producătorilor agricoli, producătorilor de utilaje agricole ori a crescătorilor de animale. Expozanții au prezentat publicului vizitator preparate ecologice din lapte și carne, legume, fructe, produse apicole.

Dorind a fi un eveniment cât mai complet, târgul a oferit producătorilor posibilitatea promovării de utilaje agricole de ultimă generație, semințe și material săditor, îngrășăminte folosite, precum și rase de ovine, caprine și taurine crescute pentru lapte și carne.

În cele două zile de târg, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută și de  soliștii și ansamblul artistic al Centrului pentru Cultură Carmen Saeculare Neamț.

IMG_3233_resize IMG_3234_resize IMG_3235_resize IMG_3236_resize IMG_3237_resize IMG_3238_resize IMG_3239_resize IMG_3240_resize IMG_3241_resize IMG_3242_resize IMG_3243_resize IMG_3245_resize

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.