Home » Agrement

Sezon nou la Ștrandul Piatra Neamț

12 June 2015 0 Comentarii

DSC_8711resizeDe 1 iunie 2015, de  Ziua Copilului, s-a deschis Ştrandul Tineretului! Trenuleţul Distracţiei aşteaptă în fiecare weekend între orele 10-20, în gara  Ştrandul Tineretului şi pleacă pe următorul traseu: Ştrand-Telegondolă -Teatrul Tineretului-Grădina Zoo-Magazinul Petrodava-Ştrand. Biletul costă 5 iar între orele 12-16, copiii pot beneficia de o plimbare gratuită cu trenuletul. Bazinele ne aşteaptă pline cu apă, terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii sunt pregătite. În acest sezon tariful de intrare la ștrand are prețul unic de 1 leu ! Tariful la bazine este 12 lei, iar parcarea costă 1,50 lei/oră.

Informăm turiştii care se află în vizită în municipiul nostru, că Ştrandul Tineretului dispune de 10 căsuţe în Cartierul Malibu (camere duble cu baie şi living) şi 3 căsuţe în Ibizza (cu baie şi hol), 150 lei; 29 de căsuţe în Riviera, precum şi 11 căsuţe în Roland Garros (cu baia comună)  la un preţ de 50 lei; parcarea este gratuită pe durata cazării. Sunt restaurante şi terase.
În incinta complexului sunt: trei terenuri de tenis (la care intrarea este 20 de lei/ora, respectiv 25 lei/ora nocturnă), pentru care se pot inchiria rachete de tenis (10 lei/ora) și mingi de tenis (5 lei/ora); 3 mese de tenis (10 lei/ora), palete (5lei/ora); două terenuri de fotbal cu gazon artificial (pentru terenul mare,75 lei /ora; terenul mic, 40 lei/ora) pe acesta din urmă, se poate juca volei sau baschet (30 lei/ora). Pentru terenul de badminton nu se percepe niciun tarif. Paletele şi fluturaşii se găsesc la Recepţie. Trebuie doar să lăsaţi un act de identitate. 

De asemenea, tot în cadrul complexului există amenajat un parc de circa 250 mp cu acces gratuit, unde se pot practica skateboarding, roller skate și biking.
O atracţie specială a Complexului o reprezintă Şcoala de echitaţie a Bazei Hipice Colonel Virgil Bărbuceanu, la care înscrierile se fac de la vârsta de 7 ani împliniţi. Dacă cursanţii trec probele primesc diplome de absolvire. Pentru informaţii şi programări sunaţi la telefon 0233.217.167 sau 0749.07.74.73                                                                                                      

Tuturor vă dorim sejur cât mai lung, o vară însorită şi distracţie la maxim!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.