Home » Evenimente, Obiective turistice, Promovare Turistică

Poveste de Răpciune, la aniversară

27 September 2016 0 Comentarii

„Zestrea“ din ladă, etalată iubitorilor de frumos pe acorduri de lăută care au rezonat din poarta Cetății Neamțului, perfecțiunea peisajelor bătrânului Ceahlău care anul acesta a atras mai mulți turiști ca niciodată, „scofeturi modovenești“ savurate de către toți cei care au vrut să „guste“ din frumusețile ținutului nostru, pe care i-am încântat cu dansuri populare și cu cântece mai noi ori mai vechi și multe, multe proiecte menite să vină în întâmpinarea măriei sale turistul, aceasta este povestea, pe scurt, a ceea ce a presupus activitatea prin care căutăm să ne atragem oaspeții!

Și vin turiștii în Neamț, pentru că au ce vedea! Ca să ne treacă pragul și mai mulți, pregătim o nouă participare la Târgul de Turism, a doua din acest an. Indiferent de anotimp, frumusețea naturii poate fi contemplată! Indiferent de locul ales pentru petrecerea timpului liber în Ținutul Neamțului, alegerea este una perfectă!

De Ziua Mondială a Turismului, marcată azi în sute de state ale lumii, te sărbătorim pe tine, turistule, te așteptăm să ne cunoști meleagurile, să revii cu drag, să pleci cu amintiri frumoase!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.