Home » Evenimente

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Piatra Neamț – ZIUA UNIRII

20 January 2017 0 Comentarii

Unire 2017 afis

 

În aceste zile, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ celebrează, împreună cu alte instituţii şi cu publicul din judeţ, împlinirea a o sută cincizeci şi opt de ani de la făurirea Unirii Principatelor Române.  

 

 

* Astfel, vineri, 20 ianuarie, începând cu ora 10:45, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Piatra-Neamţ, Centrul, prin membrii ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, participă la evenimentul intitulat simplu, dar sugestiv, HORA UNIRII, în care se vor prinde, împreună cu artiştii, elevii şi cadrele didactice.  

* Marţi, 24 ianuarie 2017, Primăria municipiului Piatra-Neamţ, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”, organizează evenimentul “HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ CEI CU INIMA ROMÂNĂ“. Cu această ocazie, pietrenii sunt aşteptaţi, începând cu ora 11:30, pe platoul de la Curtea Domnească pentru ca, la finalul spectacolului oferit de Ansamblul “Floricică de la munte”, să se prindă într-o simbolică ,,Horă a Unirii”.  

* Tot marţi, 24 ianuarie, la Centrul de Cultură din Zăneşti, începând cu ora 15:00, va avea loc un spectacol de folclor oferit de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”. Manifestarea este oferită publicului local de organizatorii Consiliul Judeţean Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Primăria Comunei Zăneşti, Centrul de Cultură Zăneşti şi Şcoala Gimnazială nr. 1 din localitate.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.