Home » Alte evenimente, Evenimente

Târgul de Crăciun la Neamț – ediția 2017

2 November 2017 0 Comentarii

DSC_8711resize

 

 

Dragi nemțeni, vă aștept la o nouă ediție a Târgului de Crăciun la Neamț!

 

 

Vin cu o veste așteptată de zeci de mii de nemțeni: Consiliul Județean Neamț organizează o nouă ediție a Târgului de Crăciun, despre frumusețea căruia s-a vorbit în toată țara și care a bucurat sufletele a circa 100.000 de participanți, potrivit informațiilor apărute în mass-media nemțeană!
Evenimentul va începe pe 15 decembrie, când vă aștept să împodobim bradul, la Curtea Domnească! Apoi ne vom bucura de evoluția unor artiști de talie internațională care vor veni special pentru participanții la Târgul de Crăciun! Desigur, ne vor cânta și încânta și artiști naționali dar și de pe meleagurile noastre! Vă aștept, dragi nemțeni, să ascultăm colinde, să vedem datini și obiceiuri de sărbători, să ne bucurăm împreună de trecerea dintre ani!
Vă promit că nici de această dată nu vă voi dezamăgi! Atmosfera de sărbătoare, voia bună, vinul fiert, colindele de fundal, cadourile pe care le puteți procura de la comercianții din zonă și nu în ultimul rând produsele hand-made vă vor sta la dispoziție, la Târgul de Crăciun la Neamț!
Vă aștept să fim din nou împreună, așa cum am fost și la prima ediție!
Dăruiește iubirea și în acest an, alături de cei dragi!

 

Ionel Arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.