Home » Alte evenimente, Evenimente

Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană – TATIANA CROITOR – 8 AUGUST 2018 –

7 August 2018 0 Comentarii

Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană

TATIANA CROITOR

 

– 8 AUGUST 2018 –

 

 

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț invită publicul la lansarea cărților „Un dor ce ne strigă mereu“, apărută la Editura Teocora din Buzău în 2018 și „Fă-ți timp și cugetă“, ediția a doua revăzută, apărută la Editura Pontos din Chișinău tot în 2018, ambele de Tatiana Croitor, care va avea loc miercuri, 8 august 2018, de la ora 17.30, în Sala Info-Club.

Tatiana Croitor s-a născut la 16 ianuarie 1987, în satul Susleni, raionul Orhei, Republica Moldova. A absolvit, în 2009, Facultatea de Filologie din cadrul U.P.S. „Ion Creangă“ din Chișinău, iar în 2015 studiile universitare de masterat la Universitatea din Tiraspol, specialitatea „Managementul educațional și comunicarea instituțională“. A activat ca profesoară de limba română la Gimnaziul „Ion și Doina Aldea-Teodorovici“ Orhei. Din 2014 activează în Serviciul de Asistență Psihopedagogică din cadrul Direcției Generale de Educație Orhei.

A debutat editorial cu volumul „Fă-ți timp și cugetă“. „Este o fire pozitivă și sensibilă care vrea mereu să fie aproape de oameni și să-i facă fericiți. În cărțile sale mereu ne amintește de visele noastre uitate, ne îndeamnă să nu ne pierdem speranța și în fiecare clipă să-l avem pe Dumnezeu în inima și cugetul nostru!

Romanul «Un dor ce ne strigă mereu» va oferi lumina și speranța de care are nevoie nu doar o persoană, ci o lume întreagă“, afirmă Milena Russu din Orhei.

„Cartea «Fă-ți timp și cugetă» te va ajuta să privești cu încredere viața, fiind pentru suflet o adevărată hrană spirituală.

Oricine o va citi, sunt convinsă, se va regăsi și va lua pentru sine un gând bun, o frază pentru suflet, un cuvânt pentru inimă și cuget“, susține Tatiana Croitor.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.