Home » Alte evenimente, Evenimente

Cursuri gratuite de educație pentru sănătate, în perioada 20 septembrie 2018 – 28 martie 2019

19 September 2018 0 Comentarii

 

Cursuri gratuite de educație pentru sănătate, la Biblioteca Județeană

20 septembrie 2018 – 28 martie 2019

 

 

 

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește un curs de educație pentru sănătate, sub genericul „Cum sa dobândești adevărata sănătate în toate planurile vieții: fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual“, în perioada 20 septembrie 2018 – 28 martie 2019. Desfășurat sub forma unor sesiuni, cursul se va ține o dată la două săptămâni, în zilele de joi, în intervalul orar 17:00 – 19:00, și va fi susținut de formatorii Ciprian Scutariu și Loredana Fecioru. Participarea este gratuită.

„Alterarea continuă a sănătății oamenilor și cronicizarea afecțiunilor acestora, scot la iveală nevoia de o abordare holistică a modului de recuperare. Asta înseamnă că adevărata stare de bine se dobândește prin tratarea pe cele cinci planuri ale vieții: fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. S-a constatat că tratarea într-un singur plan, de cele mai multe ori, nu duce la vindecare completă“, argumentează Loredana Fecioru.

Cursul oferă o imagine de ansamblu asupra principiilor care trebuie aplicate în fiecare dintre cele cinci planuri ale vieții, având scopul ca participanții să ajungă la cunoașterea și înțelegerea modului în care aceste planuri se influențează reciproc, să îi ajute să facă alegerile corecte a tratamentelor care să le aducă vindecarea, mai precizează formatorii. În final, participantul dobândește capacitatea de a înțelege, de a cunoaște și de a decide înspre ce soluții de tratament să se îndrepte pe fiecare plan al ființei sale. De asemenea, obține claritate asupra problemelor sale de sănătate, informații legate de modul de funcționare a organismului său, a modului de tratare și recuperare fizică, energetică, emoțională și mentală.

Cursul se adresează oamenilor care doresc să afle care sunt metodele de vindecare dincolo de limitele medicinei clasice; să își îmbunătățească starea de sănătate; să își crească calitatea vieții; să se cunoască mai bine; să identifice și să înlăture blocajele fizice, emoționale și mentale specifice bolilor lor; să cunoască și să abordeze alte metode de tratament și recuperare a stării de sănătate, altele decât cele clasice, alopate. De asemenea, se adresează persoanelor sănătoase care doresc să prevină anumite boli declanșate de stres și conflicte emoționale, celor în a căror familie mai mulți membri suferă de aceeași boală, precum și părinților care vor să își răspundă la întrebarea: ce declanșează în mod frecvent dezechilibre în sănătatea copilului meu?

Participantul beneficiază de suport tipărit pentru curs și primește informații ușor de înțeles referitoare la problemele sale de sănătate, astfel încât, la final, cunoaște metode de tratament concrete și la îndemână pentru vindecare; capătă noi înțelesuri despre sănătatea sa; adopta un nou stil de viață prin abordarea sănătății în toate cele cinci planuri: fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual; înțelege care sunt adevăratele cauze ale bolilor dincolo de simptomele fizice, tinde spre obținerea unui echilibru al stării de bine prin autocunoaștere; înțelege cum funcționează organismul său, care este rolul bolii în funcție de localizarea la nivelul corpului; percepe că boala este reversibilă prin tratarea ei în cele cinci planuri; află care sunt gândurile distructive, emoțiile negative care contribuie la îmbolnăvire; primește exerciții de transformare a gândurilor și emoțiilor negative pentru a stopa evoluția bolii; identifică conflictele și dramele preluate de la părinți fără să fie conștienți care au dus la îmbolnăviri pe linia arborelui genealogic; descoperă capacitatea lor de autovindecare și cum o pot accesa; învață să facă diferența între conflictul biologic (fizic) și conflictul emoțional, energetic, spiritual.

Ciprian Scutariu este Master Trainer NLP (programare neuro-lingvistică), Master Coach NLP, fondator al Limbajul Mintii.Ro, o platformă de exerciții de psihologie și antrenament mental pentru sănătate, prosperitate, performanță și împlinire sufletească. Este autor a peste 160 de articole publicate în mediul online, trainer și autor de programe de dezvoltare personală în următoarele domenii: psihologia unei vieți sănătoase, inteligență emoțională și mentală. A urmat cursuri de NLP Practitioner și NLP Master.

Loredana Fecioru este terapeut în terapii complementare atestat ANATECOR, tehnician nutriționist, specialist în terapie cu plante medicinale, hidroterapie, bioenergoterapie, acupunctură, presopunctură, terapie Bowen, terapie prin credință, psihologie holistică, precum și practician NLP (programare neuro-lingvistică).

 

 

Mihaela Mereuță, director-manager

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.