Home » Alte evenimente, Evenimente

Concert caritabil pe acordurile muzicii clasice

6 February 2019 0 Comentarii

Concert caritabil pe acordurile muzicii clasice

Împreună o susținem pe Andreea!

Liceul de Arte “Victor Brauner” Piatra Neamț și Academia de Muzică “Gheorghe Dima” Cluj – extensia Piatra Neamț organizează concert caritabil, miercuri, 13 februarie 2019, ora 17:00, la sala Calistrat Hogaș din cadrul Consiliului Județean Neamț.

Momentele muzicale vor fi interpretate de elevii clasei a V-a și a X-a, Anastasia Ioana Horghidan și Cezara Gherghe la pian, Anamaria Teodora Tănasă la saxofon, dar și studenți la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț, Sînziana Ailenei – voce și chitară și Cătălin Techiu – chitară.

Invitații speciali, pianista Mihaela Spiridon și soprana Gabriela Pipelea vor aduce în atenția dumneavoastră momente de mare virtuozitate și sensibilitate artistică. Incursiunea  în lumea operei va fi făcută de orchestra de cameră „Emanuel Elenescu” și de un grup de elevi de la clasele de canto clasic. Finalul spectacolului va reuni pe scenă toți interpreții alături  de trupa pop-rock A.D.M.I.S.

Evenimentul are ca scop susținerea elevei Andreea Ciocîrlan care, la numai 13 ani, are nevoie de o intervenție chirurgicală la o clinică din Austria, la sfârșitul lunii februarie. Costurile intervenției se ridică la 13.500 Euro, iar familia are venituri modeste.

În cadrul evenimentului vor evolua pe scenă, în pași de dans, copii și tineri înscriși la Clubul de dans sportiv LIA ART, Piatra Neamț.

Vă așteptăm să vă bucurați de toate momentele evenimentului și astfel să o ajutăm împreună pe Andreea să aibă șansa de a fi operată!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.