Home » .: Promovare Turistică :., Alte evenimente, Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică

Vă așteptăm la „B ZONE FOLK ROMÂNIA“, prima ediție, 2-5 mai 2019, în orașul Târgu Neamț

8 April 2019 0 Comentarii

Pregătirile pentru Festivalul Internațional de Muzică Folk „B ZONE FOLK ROMÂNIA“ sunt în toi. Artiști români consacrați, invitați internaționali și câștigători ai concursurilor naționale sunt așteptați la prima ediție a festivalului de folk, în perioada 2-5 mai 2019, în orașul Târgu Neamț din județul Neamț.

Concurs de tinere talente, ateliere și întâlniri cu artiști naționali consacrați şi internaționali ai genului folk, cu organizatori de festivaluri și evenimente, cu oameni de radio și tv, lansări de cărți și albume, cântece în primă audiție, târg de instrumente muzicale sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru participanții la eveniment. Toate acestea, concertele din cadrul evenimentului și multe altele se vor desfășura pe parcursul celor patru zile ale festivalului în două locații din Târgu Neamț, la Cetatea Neamț și în centrul orașului.

Evenimentul are ca scop promovarea genului de muzică folk în rândul tinerilor.

„B ZONE FOLK ROMÂNIA“ – aflat la prima ediție – este organizat de Consiliul Județean Neamț în asociere cu Primăria orașului Târgu Neamț.

Mai multe informații găsiți aici: www.facebook.com/bzonefolk/

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.