Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Promovare Turistică

Eveniment de fotografie organizat de Consiliul Judeţean Neamţ

24 June 2019 0 Comentarii

Sesiunea de vară, 7-12 august 2019

Consiliul Județean Neamț organizează ediția de vară a proiectului „Eveniment de fotografie în Neamţ” care se va desfășura în perioada 7-12 august 2019. Acesta se adresează deopotrivă fotografilor profesionişti și amatori, pasionați de frumusețile naturii și de călătorii.

Scopul proiectului constă în realizarea unui nou portofoliu de fotografii care vor fi utilizate pentru promovarea turistică a judeţului Neamț.

Evenimentul le oferă participanților prilejul să cunoască și să promoveze, prin fotografiile lor, cele mai frumoase locuri din zona Neamțului.

Persoanele interesate vor lua parte la o excursie de fotografie cu titlu gratuit, în cadrul căreia vor participa la tururile tematice stabilite de organizator, pe parcursul cărora vor fotografia obiective reprezentative și zone de interes turistic ale județului Neamț.

Participanții vor avea parte cu siguranță de momente memorabile într-o atmosferă primitoare, specifică zonei Neamțului, de mișcare în aer liber și, bineînțeles, vor împărtăși impresii, momente de încântare și bune practici.

Vă invităm să consultaţi Regulamentul anexat şi vă așteptăm să participaţi la concurs, completând formularul de înscriere la eveniment!

Data limită pentru înscrieri este 12 iulie 2019. Toate detaliile privind evenimentul, le găsiți în regulamentul evenimentului:

Regulament-participare-eveniment-de-foto-sesiunea-de-vară-2.pdf

Puteţi descărca formularul de participare în format MS Word accesând linkul de mai jos:

Formular-de-înscriere-Eveniment-de-fotografie-sesiunea-de-vară-1.docx

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.