Home » Alte evenimente

Lansarea Clubului de Comunicare la Biblioteca Județeană

26 June 2019 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Ratiu Leading Sistems SRL, organizează lansarea Clubului Internațional de Comunicare după metoda Maxwell, condus de ing. Rațiu Maria, coach, trainer și speaker independent, certificat internațional JMTeam, joi, 27 iunie 2019, de la ora 17:00, în Sala Info-Club II. Clubul își propune ridicarea nivelului de influență prin dezvoltarea abilităților de comunicare, proces ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă și profesie, cu posibilitatea optării pentru coaching (antrenament) individual sau de grup.

Argument

„Doresc să vă vorbesc despre unul dintre subiectele cele mai vechi și, în același timp, cele mai noi din toate timpurile, despre comunicare.

De ce comunicarea?

Pentru că, în orice ai vrea să faci, diferența este dată de abilitatea de comunicare cu și către ceilalți. Să devii un comunicator mai bun, un vorbitor mai bun, va fi pentru tine mai important decât să înveți oricare altă abilitate. Nu exagerez când spun că abilitatea de a comunica acționează ca un capac, ca un prag limitativ pentru tot ce vrei să faci și să devii în viață.

Nimic nu se extinde dincolo de pragul abilitații de comunicare

Rezultatele în carieră, în viața de familie, în profesie, acolo unde lucrezi etc. se izbesc de acest prag, pentru că succesul pe care îl vei avea va fi în funcție de cât de bine comunici.

Iată ce spun cercetătorii în arta de a comunica: niciodată, în istoria omenirii, nu s-a văzut o organizație sau o companie, un grup sau un individ care să aibă un prag de comunicare pe care afacerea, rezultatele obținute de organizația sau persoana respectivă, să-l depășească și să continue să crească și să prospere dincolo de pragul de comunicare, iar nivelul de comunicare să rămână neschimbat. Este imposibil. Nu s-a întâmplat niciodată, niciunde. Nu ți se va întâmpla nici ție, nu mi se va întâmpla nici mie. Nu se va întâmpla! Punct!

Deci ce înseamnă asta? Asta înseamnă că atunci când abilitatea ta de comunicare s-a plafonat, plafonarea  aceea lucrează ca un capac peste toate rezultatele viitoare. Cu alte cuvinte, indiferent care sunt abilitățile mele, abilitățile tale de comunicare în acest moment, nivelul lor va pune un capac peste potențialul meu, peste potențialul tău, peste indiferent ce vrei să faci sau să devii.

Dar uite vestea bună: poți învăța să comunici!

Acesta este unul dintre motivele pentru care lansăm acest Club Internațional de Comunicare după metoda Maxwell: te invit într-o călătorie, pentru ca, împreună cu mine, să vezi cum îți poți mări potențialul de comunicare.

Și ce se întâmplă când îți mărești pragul abilității de comunicare? E foarte simplu: tot ceea ce faci va urmări creșterea pragului tău de a comunica. Cu alte cuvinte, afacerea ta, succesul tău vor urma abilitatea ta de comunicare și o va crește exponențial.

Știu asta pentru că, de câțiva ani buni, eu însămi am învățat să comunic de la cei mai buni comunicatori din lume.

Te invit joi, 27 iunie, la Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu» din Piatra-Neamț să pornim împreună o călătorie în arta comunicării. Eu însămi fac această călătorie împreună cu cei care sunt în JohnMaxwellTeam și învăț de la nimeni altul decât de la John Maxwell. Ei bine, promisiunea mea este că în acest Club Internațional de Comunicare, pe care îl lansăm joi la Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu», veți învăța și voi de la unul dintre cei mai buni comunicatori din lume la ora actuală: de la John Maxwell!“, precizează ing. Maria Rațiu.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.