Home » Alte evenimente

California Dreaming, expoziție de fotografie la Biblioteca Județeană

24 September 2019 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția itinerantă de fotografie California Dreaming și vernisajul acesteia, în Sala Cupola, vineri, 27 septembrie 2019, între orele 16:00 și 19:00. Expun Oana Popa, Răzvan Iliescu, Ciprian Bot, Daniel Drelciuc, Irina Drelciuc, Horia Bogdan și Gheorghe Popa fotografii realizate într-o expediție organizată în statul american California. Fotografiile sunt în număr de 20 și au dimensiunea de 90×60 cm.

„California Dreaming” este materializarea unei frumoase ture foto de piesaj organizată de Horia Bogdan în statul american California. Doi dintre participanți cu lucrări la expoziție sunt fotografi de natură premiați și recunoscuți de la noi din țară: Horia Bogdan și Gheorghe Popa. Am vrea să cuprindem experiența noastră în câteva cuvinte, dar cred că imaginile surprind infinit mai bine experiența trăită de noi și pe care dorim să o împărtășim cu voi.

California în sine, din punct de vedere peisagistic, este o aventură, o explorare a simțurilor. Din Death Valley, dintr-o zona deșertică, în munții Sierra Nevada, valea galciară Yosemite și până în pădurile aproape mistice de Sequoia sempervirens de pe malul Oceanului Pacific, California oferă o diversitate complexă de peisaje, texturi și lumini“, a precizat Irina Drelciuc.

Expoziția de fotografie California Dreaming va mai poposi la Casino Cluj-Napoca, pe 16 octombrie, și F64 București, pe 25 octombrie 2019.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.