Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Obiective turistice, Promovare Turistică
, ,

Loc de poveste în Neamț: Valea celor Doisprezece

3 March 2020 0 Comentarii

Galerie foto:

La 17 km de Piatra Neamț, în comuna Dobreni, se află un sătuc pitoresc. Casele mici, sculptate din materiale naturale sunt deosebit de frumoase și se încadrează perfect în peisaj, de parcă au fost dintotdeauna acolo. Proiectul este însă unul destul de recent. În anul 2018 a început constucția căsuțelor, după un vis de 10 ani.

Galerie foto:

Acum, toți vizitatorii care ajung în zonă se pot bucura de momente agreabile, departe de zgomotul și stresul urban, într-un spațiu care le oferă tot ce le lipsea: un timp în mijlocul naturii, petrecut cu sine și cu cei dragi, clipe de magie, momente de neuitat.

Galerie foto:

Fiecare turist poate scrie aici, în Neamț, o filă de poveste, așa cum o vede el. Astfel povestea Celor Doisprezece nu se termină niciodată…ea poate fi reinventată odată cu fiecare turist care trece pragul acestui loc special.

Vă așteptăm să descoperiți un loc al poveștilor din Neamț, Valea celor Doisprezece, povești cu războinici, multă magie, imaginație și creativitate, întotdeauna pe gustul și sufletul turiștilor!

Date de contact pentru rezervări și alte informații:

Tel: +4 0741.120.012

E-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/ValeaCelorDoisprezece/

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.