Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Promovare Turistică
, , , ,

Drumeții în zbor și cursuri de pilotaj în Neamț

29 July 2020 0 Comentarii

În zbor deasupra Neamțului

Galerie foto:

Sursă foto: Aviasport

Turiștii iubitori de adrenalină, care însă nu au rău de înălțime, pot veni în Neamț pentru un zbor cu avioane ultraușoare și motodeltaplane.

Experiența zborului nu se uită niciodată și uneori dă dependență, spun turiștii care s-au aventurat să exploreze frumusețea peisajelor de la înălțime. Tot ei mai spun că senzațiile trăite acolo, sus, nu pot fi descrise în cuvinte și merită încercate măcar o dată în viață.

Galerie foto:

Sursă foto: Aviasport

Cursuri de pilotaj la Aviasport

În ultimii ani, avioanele ultraușoare au devenit tot mai căutate, chiar si în România, nu numai din plăcerea de a zbura, ci mai ales pentru nevoia și usurința deplasărilor. Cu un astfel de avion poți ajunge de la Piatra Neamț la București într-o oră sau până la mare în mai puțin de o oră și 30 de minute. Consumul de benzină este același ca și cum ai merge cu o mașină normală, iar la o viteză de zbor economică de 170 km/ h, consumul e ca și al unui scooter, ne informează chiar piloții de la Aviasport, școala de pilotaj din Neamț.

Oricine poate deveni pilot de avioane ultraușoare dacă urmează niște cursuri de pilotaj organizate de un instructor autorizat și este declarat admis în urma examenelor.

Galerie foto:

Sursă foto: Aviasport

Cursurile de zbor pot începe după efectuarea fișei medicale. Conform reglementărilor, se efectuează minim 50 ore de teorie și 40 ore de zbor pentru avioane ultraușoare, iar pentru motodeltaplane minim 25 ore de zbor.

Mai multe detalii privind organizarea cursurilor primiți chiar de la instructorii școlii de pilotaj:

Iulian Părăoanu– președinte Aviasport, pilot, instructor de zbor.

Tel: 0743 49 60 90

e-mail: [email protected]

http://www.aviasport.ro/index.php?go=home

Alte servicii de care vă puteți bucura aici în Neamț: închiriere de aeronave piloților licențiați, tractare bannere, lansare de fluturași, flori sau lansare de parașutiști.

Pe lângă drumețiile montane în zbor, în Neamț găsiți și alte activități de agrement: plimbări cu ATV, „hangar party”, motociclete, tiroliană și multe altele.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.