Home » Alte evenimente
, ,

PATTERN- prima premieră a anului 2021, a patra din stagiunea Teatrului Tineretului

28 January 2021 0 Comentarii

Teatrul Tineretului anunță cea de-a patra premieră a stagiunii: „Pattern“, un spectacol de Daniel Chirilă, cu actorul Daniel Beșleagă, scenografia: Mihai Păcurar, muzica live: Paul-Ovidiu Cosovanu.

Premiera va avea loc în zilele de 5, 6, 7 februarie, ora 19.00, la Sala Mare.

De asemenea, spectacolul va avea reprezentații și în datele de 12, 13, 14, 21 februarie.

 

***

„Pattern“ este al doilea spectacol din cadrul programului Blind date, după „O cameră doar a ta“ (regia Mariana Cămărășan). Acest program privilegiază relația regizor-actor, aducând față în față doi artiști care nu au mai lucrat împreună.

Timp de o lună și jumătate, regizorul-dramaturg Daniel Chirilă și actorul Daniel Beșleagă au explorat împreună un teritoriu necunoscut, punând pe hartă teme comune, experiențe personale sau împrumutate. Au descoperit împreună o poveste și un personaj, în care regăsim, fiecare dintre noi, ceva din viața familiilor noastre.

„Pattern e de fapt Patern. Povestea unui fiu matur confruntat cu ideea apariției tatălui absent. Un fiu care și-a imaginat de-a lungul vieții figura paternă din povestirile și întâmplările trăite de ceilalți, un tată creat asemenea unui puzzle, o figură dominantă chiar și prin absență. Pattern e povestea unei tranziții tată – fiu sau fiu – tată, una a realităților paralele, una a pattern-urilor care se repetă din generație în generație.“ (Daniel Chirilă, regizor-dramaturg)

(Serviciul Literar și Artistic)

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.