Home » Alte evenimente
,

După preselecția „vedetei populare”, urmează preselecția pentru „Floricică de la Munte” Junior

12 February 2021 0 Comentarii

Miercuri, 10 februarie 2021, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a organizat, alături de Televiziunea naţională, etapa preselecţiei zonale pentru emisiunea de largă audienţă, „Vedetă populară”. Evenimentul derulat de-a lungul întregii zile s-a bucurat de mare succes, producătorii emisiunii fiind încântaţi atât de numărul mare de participanţi, cât şi de calităţile lor vocale şi scenice. La sala „Cinema, Mon Amour” din centrul urbei au venit iubitori ai folclorului din întreaga zonă a Moldovei, precum şi din Republica Moldova. În fapt, preselecţia organizată la Piatra-Neamţ a depăşit, ca număr al concurenţilor, toate celelalte preselecţii care au avut loc la Craiova, Caransebeş, Sibiu şi Bistriţa.

Un alt aspect important, subliniat de profesioniştii de la TVR este prezenţa pe scenă a multor concurenţi purtând cu mândrie portul popular al zonei pe care o reprezintă.

Celor care vor fi selecţionaţi să urce pe scena celebrei emisiuni „Vedetă populară” le dorim succes!

PRESELECŢIE PENTRU „FLORICICĂ DE LA MUNTE” JUNIOR

Continuă, în organizarea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, preselecția în vederea înființării unei noi formaţii, „Floricică de la munte” Junior, care să cuprindă opt perechi de dansatori.

Sunt așteptați să participe la preselecţie tineri talentați în domeniului dansului popular cu vârsta cuprinsă între 10 şi 14 ani, cu aspect fizic plăcut, cu ținută artistică. Costumul popular este opțional.

Următoarele date ale preselecției, care va avea loc în sala de repetiţii a Ansamblului folcloric „Floricică de la munte” (strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ), sunt zilele de luni, 15 februarie şi miercuri 17 februarie 2021, începând de la ora 16:00.

Înscrierile nu presupun nici o taxă şi se fac zilnic, de luni până vineri (orele 8:00-16:00) la numărul de telefon 0233.21.40.26, sau la  secretariatul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ.

Vă așteptăm cu drag, dorindu-ne să promovăm împreună zestrea plaiurilor noastre – jocul popular, comoară a sufletului românesc!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.