Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente și proiecte inițiate de Consiliul Județean Neamț, Obiective turistice, Promovare Turistică
, , ,

Crăciun la Neamț, dedicat tinerelor talente și produselor locale!

3 December 2021 0 Comentarii

Ediția a V-a, 17 decembrie – 2 ianuarie 2022

De sărbători, te așteptăm la Neamț!

 Curtea Domnească de la Piatra Neamț va fi din nou o locație a bucuriei și sărbătorii mult așteptate, mai ales după un an în care nemțenii dar și turiștii nu au mai participat la evenimente.

În luna cadourilor, vă așteptăm într-un decor de poveste! Aici vor răsuna din nou frumoasele colinde, aici va veni moș Crăciun, personajul vedetă al sărbătorilor, blând și bun, care vine întotdeauna cu tolba plină.

Ediția a V-a a evenimentului va fi a tinerelor talente, căci spectacolele vor fi oferite de ei! Tot în lumina reflectoarelor vor fi și ansamblurile folclorice reprezentative la nivel local și național.

Copiii, care vor păși în atmosfera târgului de Crăciun, vor fi așteptați cu multe surprize, mai ales că moșul darnic va fi prezent, iar de la târg nu va lipsi nici Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea participa la diverse ateliere de creație. Și patinoarul, deschis pe întreaga perioadă a târgului, va fi un punct de atracție pentru toți iubitorii sportului pe gheață.

Toți cei prezenți la eveniment vor fi răsfățați cu cele mai bune și proaspete produse locale, diversificate și pe gustul tuturor. De la decorațiuni de tot felul, realizate hand-made, globuri pictate manual, atmosfera de poveste, nelipsitul vin fiert cu mirosul său unic și îmbietor, până la preparatele delicioase, tradiționale, dulciuri de sezon și multe altele, ediția din acest an a târgului va fi una inedită și va fi un bun prilej de relaxare, bucurie și promenadă pe Platoul Curții Domnești pentru toți cei care vor alege Crăciun la Neamț.

E decembrie, e Crăciun!

 Galerie foto, Târgul de Crăciun la Neamț, decembrie 2019

Aplicația mobilă Visit Neamț vă ajută să vă planificați singuri o vacanță de vis.

Aplicaţia Visit Neamţ este administrată de Consiliul Judeţean Neamţ şi poate fi descărcată direct pe dispozitivul mobil din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visitneamt  sau AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/visit-neamt/id1439893550?mt=8

Bucurați-vă de imagini de poveste! Târgul de Crăciun la Neamț, decembrie 2018, o iarnă bogată în zăpadă, culoare și magie!

 Mulțumim pentru imagini Mihail OPRESCU!

Târgul de Crăciun la Neamț este finanțat și organizat de Consiliul Județean Neamț prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, în parteneriat cu administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț.

Evenimentul din acest an se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de autorități privind pandemia Covid-19.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.