Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente și proiecte inițiate de Consiliul Județean Neamț, Gastronomie delicioasă din Neamţ, Obiective turistice, Promovare Turistică
, , , ,

Târgul de Crăciun la Neamț, tolba cu bunătăți a lui Moș Crăciun

22 December 2021 0 Comentarii

 

La Târgul de Crăciun, copiii au ocazia să îl vadă pe Moșul cel bun și blând în fiecare zi, începând cu ora 16:30, în căsuța lui special amenajată. Cei mici vor avea acum prilejul să îi recite o poezie, să îi cânte un colind sau să îi șoptească Moșului Crăciun o dorință. Bucuria întâlnirii va fi imortalizată printr-o ședință foto, iar cei mai entuziasmați se vor putea transforma în personajele lor preferate, prin mult îndrăgitele picturi pe față.

Galerie foto:

 

Târgul de la Neamț este, în acest an, ca și tolba cu bunătăți a lui Moș Crăciun, asta pentru că vizitatorii sunt așteptați, în fiecare zi, până la finalul evenimentului, cu produse nemțene delicioase, de la cele tradiționale de sezon, cârnați, caltaboș, tobă, sarmale, jumeri, brânzeturi și lactate, plăcinte poale în brâu, cozonaci și multe alte preparate savuroase cărora nu le poți rezista. Nelipsitul vin fiert este vedeta târgului, așa cum la fel de căutate sunt, în această perioadă, aranjamentele specifice de Crăciun, globuri din sticlă, pictate manual și alte ornamente hand made.

Iubitorii de dulciuri găsesc la târg gogoși, langoși ,dulcețuri Bio și clătite, minunata ciocolată de casă, miere și produse apicole, kurtoș, plăcinte cu brânza sărată și mărar, sucuri calde și reci de cătină.

Galerie foto:

În fiecare zi, până la finalul târgului, începând cu ora 16:30, vor fi momente artistice cu tinerii talentați, copii din cadrul mai multor cluburi de canto și dans, dar și ansambluri folclorice cunoscute.

 Galerie foto:

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei!

 

 

Târgul de Crăciun la Neamț este pentru tine!

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.