Home » Alte evenimente
,

Campanie de colectare de carte la Biblioteca Județeană

7 February 2022 0 Comentarii

Cărțile vor fi donate copiilor din centrele rezidențiale și seniorilor din centrele de îngrijire ale județului

 Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ lansează o campanie de colectare de carte pentru seniorii din centrele de îngrijire și copiii din centrele rezidențiale ale județului Neamț. Cărțile pot fi aduse la sediul bibliotecii în perioada 7-25 februarie 2022.

Volumele vor fi selectate și sterilizate de către personalul bibliotecii cu ajutorul sterilizatorului de carte Booksterilizer, pentru a fi dăruite mai departe în condiții de siguranță sanitară. O parte dintre cărțile colectate vor fi oferite copiilor din centrele rezidențiale ale județului, cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, pe 15 februarie. Lectura este o parte fundamentală a educației, formării și dezvoltării personalității, iar promovarea lecturii este o preocupare constantă a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Celelalte cărți adunate în cadrul campaniei de colectare vor fi oferite seniorilor din centrele de îngrijire ale județului, împreună cu un mărțișor și cu o felicitare, realizate de copiii participanți la atelierele creative organizate de Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Sunt invitate să se alăture inițiativei bibliotecii județene și alte instituții și parteneri educaționali.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.