Home » .: Promovare Turistică :., Promovare Turistică

Implicare la nivel regional pentru sectorul turistic

9 March 2022 0 Comentarii

Contribuția comunității, prin sondaje și prin orice formă de implicare, în general, ajută la îmbunătățirea activităților în domeniile vizate.

Astfel, completarea chestionarului pe care îl găsiți accesând link-ul de mai jos, parte a proiectului SHARE, conceput sub îndrumarea experților din cadrul Universității din Greenwich (Londra, Marea Britanie), la nivel de parteneriat, în care se află și ADR Nord-Est, urmărește sprijinirea siturilor de patrimoniu, evenimentelor și festivalurilor din întreaga Europă pentru a gestiona cât mai bine și eficient efectele negative ale pandemiei de COVID-19 și pentru o planificare din timp a acțiunilor necesare pe viitor:

https://greenwichuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1GqOf99D6e01hn8

Împărțit în patru secțiuni și conceput doar în scop de cercetare, sondajul este complet anonim, iar completarea lui ar trebui să dureze aproximativ 7 minute.

300 chestionare pentru fiecare regiune parteneră sunt necesare în cadrul proiectului, pentru a se putea elabora un raport relevant și valid din punct de vedere statistic.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.