Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică
,

A fost weekend dedicat folk-ului, un eveniment plin de emoție la Târgu-Neamț!

13 September 2022 0 Comentarii

Spectacolul chitarelor, la poalele Cetății Neamț, șlagăre fredonate cu multă emoție și ropote de aplauze, a fost Festivalul B Zone Folk România, ediția a II-a, 10-11 septembrie 2022!

Două zile, inima Moldovei a pulsat de emoție, pe acordurile artiștilor consacrați ai genului folk, care au creat o atmosferă de neuitat în Parcul Cetate din Târgu-Neamț.

După doi ani de pandemie, iubitorii de folk s-au reunit în aplauze și armonie la un eveniment organizat de Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Târgu-Neamț și Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu-Neamț , un concept cultural care reunește în inima Moldovei, la Târgu-Neamț, artiști din toată țara pentru a da continuitate, pentru a pune în valoare și a aduce în atenția publicului și mai ales a tinerilor, muzica folk.

A fost liber la emoție, la fredonat melodii, la ropote de aplauze și la îmbrățisări!

Galerie foto:

Două zile de recitaluri au adus la Târgu-Neamț tineri talentați și artiști consacrați ai genului folk care au cântat pentru public melodii cunoscute și au umplut sufletele de emoții și de amintiri. Alături de artiștii, care prin glasurile lor au bucurat ani la rând o țară întreagă, cei prezenți la eveniment au retrăit poate emoția dragostei dintâi, și-au reamintit gustul dulce-amărui al despărțirilor, ori fiorul împăcărilor.

Puteți viziona întregul eveniment accesând link-ul de mai jos:

Sâmbătă au evoluat: Ducu Bertzi & Friends, Radu Gheorghe, Sorin Minghiat – In Memoriam Doru Stănculescu, Maria Gheorghiu, Eugen Mihăescu, Claudia Șerdan, Adrian Bezna, Ovidiu Mihăilescu, Walter Ghicolescu, Adrian Mărgineanu, Ștefania Iacob, Sorin Poclitaru, Mircea Vanca, Cristi Corcioveanu, Cezar Popescu, Ana Maria Filip, Copii și tineri din asociații culturale.

Galerie foto:

Duminică, au urcat pe scenă, în lumina reflectoarelor: Florin Săsărman, Adrian Bezna, Walter Ghicolescu, Adrian Mărgineanu, Mircea Vanca, Cezar Popescu, Daria Boghean, Copii și tineri în recital, din cadrul asociațiilor culturale nemțene.

Șirul celor două zile de recitaluri s-a încheiat apoteotic cu spectacolul extraordinar oferit de Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi, printre care Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Puskas, Dan Vană, Cristi Buică, Gogu Vanghele, Claudiu Purcărin, Rareș Suciu, Maria Măgirescu.

Galerie foto:

Vă așteptăm și la ediția viitoare a festivalului!

Vă invităm să vă bucurați de frumusețea călătoriilor la Neamț oricând, cu orice prilej, eveniment sau sărbătoare și în fiecare anotimp! Obiectivele turistice, atracțiile, oamenii locurilor și specificul acestora vă vor oferi de fiecare dată noi experiențe și povești și vă vor umple sufletul de bucurii nebănuite.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.