Home » Alte evenimente

Expoziție colectivă de pictură, la Biblioteca Județeană

20 September 2022 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Fundația Ileana, organizează o nouă expoziție colectivă de pictură, care va fi găzduită în Sala Cupola, în perioada 19-30 septembrie 2022. Expun: Sulfina Ailenei, Ileana Crăciun, Dan Dascălu, Ruxandra Dascălu, Ecaterina Ganea, Ana Ivanov, Luminița Mamina, Margareta Neculai, Cristian Petrescu.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 22 septembrie 2022, de la ora 17:00, și va conține momente muzicale susținute de Cristina Marin.

Parteneriatul dintre bibliotecă și Fundația Ileana pentru realizarea de expoziții colective de pictură are o vechime de patru ani și prevede patru astfel de evenimente pe an. De la o expoziție de alta se poate vedea un anumit progres al artiștilor amatori care expun constant sau apar nume noi pe afiș. Cei mai mulți dintre expozanți sunt cursanți sau absolvenți ai Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.