Home » Alte evenimente

„Concert de JAZZ cu Mădălina“, la Biblioteca Județeană

4 October 2022 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește Concertul de JAZZ cu Mădălina susținut de Mădălina Mantu, miercuri, 12 octombrie 2022, de la ora 17:00, în Sala Cupola.

Mădălina Mantu a mai fost prezentă la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, împreună cu Mihăiță Macoveanu și proiectul „Poetul și Cântăreața“, care s-au bucurat de un real succes.

Mădălina Mantu este cântăreață de jazz și musical, de naționalitate română, născută în Piatra-Neamț, având dublă cetățenie: română și germană. Până recent, Mădălina a activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluțiile avute pe scene din Germania și Elveția.

Mass-media din Germania i-a acordat o atenție deosebită, cântăreața fiind o răsfățată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.

Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariția televizată de la SAT 1.

Supranumită de nemți „Vocea de Aur a Germaniei“, Mădălina s-a făcut remarcată prin calitățile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internațional.

Iubită și apreciată de publicul din România și Germania, Mădălina a revenit acasă.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.