Home » Alte evenimente

Actrița Lamia Beligan și muzicianul Tudor Niculescu-Mizil, invitați la Eternul Eminescu 2023

6 January 2023 0 Comentarii

Devenit tradițional, proiectul ETERNUL EMINESCU deschide seria anuală a spectacolelor cultural artistice aflate în organizarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Anul acesta, în parteneriat cu Asociația Culturală „Pro Valores”, vă oferim un recital de poezie și muzică inspirat de creația eminesciană în interpretarea a doi artiști de primă mărime a vieții culturale românești: actrița Lamia Beligan și chitaristul Tudor Niculescu-Mizil.

Acestora, pentru a onora creația și personalitatea Poetului Mihai Eminescu, li se alătură și artistul plastic nemțean Gheorghe Pintilie, cel care propune publicului o selecție a celor mai reușite dintre picturile sale.

Întreg evenimentul, care beneficiază de finanțarea Consiliului Județean Neamț, se va desfășura duminică, 15 Ianuarie 2023, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, ora 17:00.

Intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi ridicată de la Secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, telefon: 0233.214.026.

Prezentările artiștilor implicați pot fi găsite accesând linkul:

ACTRIȚA LAMIA BELIGAN ȘI MUZICIANUL TUDOR NICULESCU-MIZIL, INVITAȚI LA ETERNUL EMINESCU 2023

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.