Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Obiective turistice, Participări la târguri de turism, Promovare Turistică
, ,

Caută aventura în județul Neamț, vino la TTR!

6 November 2023 0 Comentarii

Te așteptăm în perioada 9-12 noiembrie la Romexpo, la Târgul de Turism al României să vizitezi standul județului Neamț și să îți planifici o vacanță de vis!

Dacă la ediția de anul trecut ai cunoscut „povestea sărbătorilor de iarnă” a Neamțului, iar județul nostru a avut unul dintre cele mai apreciate standuri în cadrul evenimentului, atât prin decor cât și prin frumoasele colinde și urături de sărbători, tradiții și obiceiuri adânc pătrunse în conştiinţa colectivităţii, respectate şi astăzi în satele nemţene, în acest an îți vom arăta latura activă a Neamțului care te va inspira către aventură.

Prin urmare, te așteptăm la TTR, să îți arătăm tot ce avem mai frumos, atractiv și interesant în destinație și să „pornim împreună”, virtual deocamdată, ca o promisiune pentru o călătorie reală, minunată, într-o lume de poveste: Ținutul Neamțului. Aici te poți aventura pe cărări montane sau trasee de pelerinaj, te poți cățăra pe stânci, practicând escalada sau cel mai lung traseu de via ferrata din țară. Tot la Neamț îți poți descoperi adevărate pasiuni ca ciclismul, echitația, schiul, caiacul sau zborurile de agrement, toate acestea în mijlocul unor peisaje unice care îți taie respirația.

Îndrăznește să visezi, să fii liber, să îți depășești limitele și fricile, căci Neamțul îți oferă resurse diverse pentru practicarea turismului activ!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.