Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Circuite turistice, Credinţă şi spriritualitate în Neamţ, Gastronomie delicioasă din Neamţ, Mănăstiri, Obiective turistice, Parcul Natural Vânători Neamț, Pelerinaje la mănăstiri, Promovare Turistică, Sate nemțene, Schituri
,

Un reportaj Antena 1 recomandă Neamțul ca destinație turistică de Paști

22 April 2024 0 Comentarii

Motivele sunt clare și fac ofertele din destinația noastră de nerefuzat: frumuseți naturale deosebite asezonate cu servicii și bunătăți culinare specifice locului, la prețuri care nu au concurență.

https://observatornews.ro/travel/vacanta-de-paste-locul-din-tara-unde-un-sejur-de-trei-nopti-poate-ajunge-la-aproape-3000-de-lei-mesele-si-cina-festiva-sunt-incluse-571966.html

Mii de turişti sunt aşteptaţi în minivacanța de 1 Mai și sărbătorile de Paști în Ținutul Neamțului unde proprietarii de pensiuni le pregătesc oaspeţilor excursii la mănăstiri, mese festive, petreceri şi multe suprize.

Frumuseţea naturii este un mare atuu al zonei, iar turiștii care vor ajunge de sărbători aici vor fi răsfățați cu preparate moldovenești, cu drob de oaie, miel la cuptor, sarmale tradiţionale, ouă roșii, cozonac, pască și multe alte delicii.

Oferte speciale de Paști au și pensiunile: Casa dintre Pini – Pensiune Agroturistica

Pensiunea Daria, Pensiunea Bella, Pensiunea Perla Neamtului oficial, Steaua Nordului

Alte locații deosebite în zonă și experiențe frumoase găsiți, accesând și site-ul:

www.tinutulzimbrului.ro

În jur de o mie de călugări și maici viețuiesc în cele șase mănăstiri și 10 schituri aflate în zonă, iar satele monahale de la Văratec și Agapia reprezintă împreună cea mai mare așezare monastică ortodoxă din întreaga lume, prin urmare locului i se mai spune și Athosul României, un spațiu edenic în care se regăsesc peste un sfert din speciile de plante din România.

Față de alte zone ale țării, Neamțul oferă prețuri pentru toate buzunarele. Astfel că, pentru un sejur de 3 nopţi prețurile sunt cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei pentru 1 Mai şi 1.500 şi 2.900 de lei pentru Paşte. Toate pachetele au mesele incluse, cină festivă de Paşte, muzică live şi acces la toate facilităţile pensiunii.

Parcul Natural Vânători- Neamț este al treilea cel mai vizitat parc din România, după cel de la Bucegi și Apuseni. În zonă vin anual cam 200.000 de vizitatori.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.