Home » Evenimente, Gastronomie delicioasă din Neamţ

“Zilele Toamnei” la Piatra Neamt 22-24 Octombrie 2010

20 October 2010 0 Comentarii

zilele-toamnei-octombrie-2010-piatra-neamtIn perioada 22-24 octombrie va avea loc la Piatra Neamt cea de-a IV a editie a manifestarii expozitionale “ZileleToamnei”, care se va desfasura la Piata Centrala a municipiului. Devenit de acum traditie pentru judetul Neamt acest eveniment reuneste numerosi producatori de produse traditionale romanesti din mai multe zone ale tarii: Neamt, Suceava, Ramnicu -Valcea, Satu-Mare, Rucar – Bran, Sibiu si Bistrita Nasaud.

Organizatorii evenimentului, Camera de Comert si Industrie Neamt, Primaria Piatra Neamt si Compania Municipala de Investitii Urban pun la dispozitia vizitatorilor o gama variata de produse de sezon care pot fi degustate si achizitionate direct de la producatori. Printre produsele care vor face deliciul manifestarii expozitionale se regasesc: diferite sortimente de branza, berbec la protap, legume, palinca, must, fructe de toamna, dar si produse apicole.

Toate aceste creatii, specialitati si preparate culinare alese prezentate intr-un ambient desavarsit cu natura au rolul de a da posibilitatea oamenilor din diferite zone de a se intalni si de a se cunoaste, dar si de a prelua cu aceasta ocazie din influentele culturale ale locuitorilor din alte regiuni. Tocmai din acest motiv sarbatoarea “Zilele Toamnei” a rezistat in timp si a ajuns in acest an la a IV a editie.

Cei trei organizatori va invita sa petreceti impreuna cu ei trei zile pline de culoare si rod bogat, la sarbatoarea “Zilele Toamnei” din Piatra Neamt intre 22 si 24 Octombrie si sa fiti alaturi de producatori si mesterii populari care duc mai departe traditiile romanesti.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.