Home » Evenimente

Judeţul Neamţ la Forumul Comunicatorilor Regio, ediţia a IV a

24 July 2013 0 Comentarii

06-judetul-neamt-la-forumul-de-comunicare-regio-editia-4-2013Judeţul Neamţ a fost prezent în perioada 26 – 28 iunie 2013, la Forumul Comunicatorilor Regio, editia a IV-a organizat la Mamaia – Constanţa de Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Acest eveniment a avut ca scop consolidarea reţelei de comunicatori, realizarea schimbului de experienţă între membrii reţelei, identificarea unor metode de dezvoltare, precum şi informarea cu privire la stadiul de implementare al programului. Din prezentările susţinute, participanții au avut ocazia să afle care sunt cele mai utile instrumente de comunicare și promovare în ceea ce privește programul Regio. De asemenea, membri ai rețelei de comunicatori au prezentat modul în care au ales să promoveze programul și brand-ul Regio în comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Judetul Neamt a fost prezent în cadrul forumului cu prezentarea “Cum am facut programul Regio cunoscut în comunitatea mea”, un film de prezentare al obiectivelor turistice din judeţ, precum şi cu materiale de promovare tipărite: ghidul turistic al judeţului Neamţ, harta obiectivelor turistice din judeţul Neamţ precum şi DVD-ul “Tradiţii şi artă populară în Ţinutul Neamţ”.

Organizatorii evenimentului au venit în spijinul membrilor rețelei prin asigurarea unor ateliere de lucru pe teme precum: filmul interactiv ca mijloc de promovare pentru proiectele Regio, construcția logo-ului și a sloganului ca elemente cheie ale unei campanii de promovare, strategia și planul de comunicare pentru proiectele Regio. Aceste ateliere au fost susținute de specialiști în domeniu, premiați la concursuri internaționale și cu renume la nivel național. Ei sunt regizorul arădean de film Millo Simulov, Gabriel Brănescu – primul român care a scris o carte de copywriting și Adriana Tran – specialist în comunicare și PR.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.