Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Evenimente și proiecte inițiate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică
,

Povestea sărbătorilor de iarnă, la Târgul de Turism al României

31 October 2022 0 Comentarii

Judeţul Neamţ va fi prezent, ca expozant, la cea de-a 46-a ediție de toamnă a Târgului de Turism al României, care se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2022.

În toate cele patru zile ale târgului, vizitatorii sunt așteptați în standul de prezentare a Neamțului pentru a cunoaște oferta turistică, pentru a povesti despre Ținutul Zimbrului, singura zonă ecoturistică din România, aflată în topul celor mai sustenabile 100 de destinații din lume, despre aventura care vă așteaptă pe muntele sfânt Ceahlău, să descoperiți peisajele minunate care se întind de-a lungul traseelor turistice, parcurile naturale, frumusețea celor cinci lacuri sau drumețiile care pornesc din spectaculoasele Chei ale Bicazului și multe altele.

Într-un decor de poveste a sărbătorilor de iarnă, echipa Consiliului Județean Neamț îi așteaptă pe toți cei interesați să cunoască Neamțul cu recomandări de călătorie, broşuri și clipuri video de promovare turistică și cu informaţii despre două trasee de pelerinaj recent lansate. Toate acestea prezintă județul nostru ca destinație ideală de vacanță, încărcată de semnificații istorice și culturale, locuri pitoreşti, zonă binecuvântată cu cele mai multe așezăminte monahale din țară, edificii vechi, lăcaşuri de cult, numeroase muzee şi case memoriale, ce ascund colecţii de mare valoare și nu în ultimul rând deliciile culinare care sunt un bun motiv pentru vizitarea zonei.

Peisaje de iarnă din Neamț:

Deprinse de-a lungul timpului, fiind adeseori legate de credinţă, obiceiurile și tradițiile cele mai adânc pătrunse în conştiinţa colectivităţii sunt respectate şi astăzi în satele nemţene.

Galerie foto:

Cu acest prilej al participării la Târgului de Turism al României,  lansăm invitația reprezentanților din sectorul HoReCa din Neamț să vină alături de noi în standul Judeţului Neamţ cu oferta turistică personalizată, constând din pachete turistice, de sejur, pachete de weekend şi/sau pachete de sărbători cu informaţii detaliate despre serviciile oferite turiştilor şi costurile acestora. Participarea în stand este gratuită pentru toți cei care doresc să promoveze alături de noi județul Neamț. Detalii cu privire la participarea la Târgul de Turism al României, la adresa e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0233.212.890, int. 265.

Invităm de asemenea și reprezentanții agențiilor de turism în standul nostru pentru a cunoaște Neamțul ca destinație turistică și a include în pachetele și ofertele lor atracțiile și posibilitățile nelimitate de explorare ale acestui ținut prin călătorii culturale, istorice, spirituale sau de aventură și agrement, având convingerea că toate acestea vor fi experiențe de neuitat pentru turiști. În cazul în care sunteţi interesați să descoperiţi Judeţul Neamţ ca destinaţie turistică, dar programul nu vă permite să vizitaţi standul nostru în intervalul 10-13 noiembrie 2022, vă rugăm să ne transmiteţi un mesaj în acest sens, la adresa de e-mail: [email protected], iar noi vă vom pune la dispoziţie informaţiile necesare, în format electronic.

Vă așteptăm cu nerăbdare în Pavilionul expoziţional B1 (stand 12) al ROMEXPO Bucureşti, în perioada 10-13 noiembrie 2022, să vă împărtășim din poveștile Neamțului!

Târgul de Turism al României este, în prezent, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, care atrage, anual, peste 30.000 de vizitatori şi peste 500 de expozanţi, naţionali şi internationali.

Imagini de la edițiile anterioare:

Inclus în Ruta Destinațiilor Europene de Excelență (EDEN), încă din anul 2018, Județul Neamț are o pagină dedicată pe site-ul European Best Destinations, fiind menționat în cadrul mai multor categorii (Turism sustenabil în judeţul Neamţ, România; Cele mai frumoase peisaje din Europa; Cele mai frumoase destinații de ecoturism din Europa; Cele mai frumoase trasee de drumeție din Europa; Cele mai frumoase destinații pentru călătorii de familie).

Vă invităm să vizionaţi filmul “Călătorie în Țara Zimbrului”

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.