Home » Alte evenimente

„ViceBusters Film Challenge” la Piatra-Neamț! 18 noiembrie, la „Cinema, Mon Amour”

15 November 2022 0 Comentarii

Actori de renume, artiști îndrăgiți, ținute de gală, covor roșu, lumini de spectacol și o atmosferă demnă de premii. Toate acestea sunt ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat, seara Galei „ViceBusters Film Challenge”.

ViceBusters Film Challenge” Piatra-Neamț este noul concept anti-vicii, cu scop informativ şi descoperirea talentelor ascunse.

Patru jurați vor viziona toate scurtmetrajele trimise în concurs, vor dezbate și vor decide câștigătorii primei ediții „ViceBusters Film Challenge”. Bineînțeles, vor înmâna premiile și vor petrece împreună cu talentații câștigători. Premiile constau în sume de bani,  cu valoare totală de 4000 de Euro, trofee și diplome!

DANA ROGOZ, ȘTEFAN IANCU,  DANIEL SANDU și ADRIAN NARTEA sunt cei patru jurați, personalități din lumea filmului autohton, așteptate în carne și oase la Gala de la Piatra-Neamț, din 18 noiembrie, de la „Cinema, Mon Amour”.

Înainte de Gală, o oră întreagă va fi dedicată covorului roșu pentru concurenții „ViceBusters Film Challenge”. Li se vor alătura cei patru jurați, care vor fi disponibili pentru poze, autografe, dar mai ales pentru socializarea cu fanii și concurenții.

De partea de entertainment din cadrul Galei „ViceBusters Film Challenge” se va ocupa DJ ADRIAN SAGUNA, responsabil de tensiunea muzicală pe covorul roșu, precum și invitatul special, CABRON, pregătit de o atmosferă incendiară!

Dacă e Gală, Gală să fie! Nu uita să respecți dress-code-ul, obligatoriu pentru covorul roșu.

Gala „ViceBusters Film Challenge” Piatra-Neamț se ține pe 18 noiembrie, începând cu ora 17.01 (covor roșu și sesiune foto) și la 18.01 Gala de decernare a premiilor. Accesul este gratuit, DAR se va face pe bază de invitație și/sau rezervare, în limita locurilor disponibile.

Ne vedem la „Cinema, Mon Amour”!

– – –

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare” Neamț, în colaborarea cu Inspectoratul Școlar Județean NeamțDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț și Consiliul Județean al Elevilor Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.